Política de Compra i Devolucions

Àmbit del contracte

Les presents Condicions Generals de Contractació s’apliquen a la venda de tots els productes de la botiga per telèfon, correu electrònic o a través de la seva botiga virtual, situada en aquesta pàgina web, a professionals, empreses, consumidors, usuaris o qualsevol altre destinatari final (L’USUARI), al qual se li puguin lliurar comandes dins del territori espanyol. La utilització per part de l’USUARI dels serveis de la botiga en línia pressuposa, en tot cas, l’adhesió a les Condicions Generals de Contractació en la versió publicada per la botiga en el moment mateix de l’enviament de la sol·licitud de comanda, la qual, està a la disposició dels clients en la pàgina web. Per això, és convenient que L’USUARI llegeixi atentament les Condicions Generals abans de procedir a realitzar una sol·licitud de comanda. Així, si L’USUARI a través de la pàgina web, en la cistella de la compra, tria l’opció “He llegit i accepto les Condicions d’ús”, es considerarà que L’USUARI les entén i accepta plenament,. En canvi, si L’USUARI no accepta les presents Condicions Generals de Contractació, conclourà l’operació i no comportarà l’assumpció de cap mena d’obligació per part de l’USUARI. Una vegada realitzada una sol·licitud de comanda a través de la pàgina web, l’USUARI rebrà un missatge de correu electrònic confirmant que la sol·licitud de Comanda ha estat enviada correctament.

Preus, forma de pagament, lliuraments, disponibilitat.

Els preus indicats en la pantalla al costat de cada PRODUCTE seran expressats en Euros i inclouran l’IVA (Impost sobre el Valor Afegit). En la cistella de la compra apareix l’import a pagar SENSE el corresponent IVA, que es detalla a part, juntament amb les despeses d’enviament, que en el seu cas corresponguin. Si no s’especifica d’una altra manera, els productes que estiguin subjectes a cànon segons Article 25.21 del Reial decret legislatiu 1/1996 de 12 d’Abril, que aprova el Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, incorporen el cànon en el preu de venda. Les ofertes estaran degudament marcades i identificades com a tals. La botiga es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol moment i SENSE previ avís, les modificacions que consideri oportunes, podent actualitzar diàriament productes i preus en funció del mercat. El preu aplicable a la sol·licitud de comanda efectuada per l’USUARI serà el que constés en el moment d’acceptar les Condicions d’ús. Una vegada confirmat la comanda, la botiga es reserva el dret d’avisar a l’USUARI de qualsevol error de preu present en la comanda, tenint la potestat l’USUARI de poder cancel·lar la seva sol·licitud de comanda si el preu final resultés molt diferent a l’inicialment indicat, reemborsant-se en el seu cas, la quantitat abonada i oferint-li possibilitats alternatives que satisfacin al client. Les despeses d’enviament per a la península i illes balears estaran ben especificats en la forma d’enviament abans de tancar la comanda. No s’envia material a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla ni fora del territori espanyol. Les formes de pagament acceptades són: Targeta de crèdit VISA i MASTERCARD nacionals (expedides a Espanya).

Com comprar

Seleccioni el/els articles desitjats i faci un clic en la icona “Afegir al carret”

Fent clic sobre “Carret” podrà accedir al contingut del seu carret de la compra. Aquí pots efectuar les següents operacions:

– Afegir unitats a l’article adquirit i clicar a actualitzar carret.
– Consultar preu i especificacions de l’article.
– Eliminar productes del carret.
– Continuar comprant.
– Si ja té tots els articles que necessita pot fer clic a “Comprar ara” i finalitzar la seva comanda en 4 senzills passos:

Client nou: Si no està registrat, seleccioni “registre nou client”. De conformitat amb la Llei orgànica del 15/1999 l’informem que les dades personals facilitades per vostè s’utilitzen exclusivament per a realitzar la transacció comercial que ens sol·liciti. Aquestes dades mai seran compartits, cedits o venuts a terceres persones sense el seu permís, excepte en cas de cooperació amb les autoritats judicials competents. Qualsevol altre ús incorrerà en un greu delicte.

Dades de facturació: Llegeixi detingudament i accepti la política de privacitat a continuació empleni el formulari (tots els camps amb * són obligatoris)

Dades d’enviament: Per defecte apareixerà la direcció que ens va indicar en el formulari de nou client. Si necessita fer l’enviament a una una nova adreça empleni el formulari clicant en “Nova adreça”.

Triï entre les diferents opcions que li proposem la que més li pugui interessar.

Abans de continuar se li demanarà que llegeixi i accepti les nostres Condicions d’ús.

Triï la modalitat de pagament:

– Pagament amb Targeta de crèdit.

En cap moment emmagatzemem cap informació relativa a la seva targeta. Aquesta informació (número de targeta, codi de seguretat, etc) li serà sol·licitada directament en pantalla per l’entitat de cobrament corresponent.

La connexió amb la passarel·la de pagament i l’enviament d’aquesta informació es realitza de forma encriptada i totalment segura.

Rebrà un mail de confirmació. La comanda no és definitiu fins que l’empresa hagi comprovat el pagament de l’import total de la comanda.

Que es pot retornar?

  • Productes defectuosos: En aquest cas ens encarreguem de tot el procés de recollida i substitució dels productes defectuosos al nostre càrrec. Els enviem la nostra agència. Els productes seran inspeccionats pel nostre departament tècnic i analitzaran el defecte, si el producte és defectuós es reposarà el producte sense cap cost per al client. Si el producte es detecta com en bon estat i no presenta cap defecte els costos de devolució seran a càrrec del client o comprador.
  • Productes que no ha utilitzat o que ha comprat per error: En aquest cas la devolució es realitzarà per part del client i els ports d’anada no seran abonats.
  • Productes fora de termini: Els productes que siguin retornats fora de termini, s’analitzaran i poden ser abonats mitjançant cupons de descompte per a pròximes compres a criteri del nostre departament tècnic.

Totes la devolucions siguin del tipus que siguin hauran d’anar acompanyades sempre, d’una còpia del tiquet o factura del venedor.

Per a més informació pots telefonar-nos al 93 485 37 67 i estarem encantats d’informar-te, assessorar-te i fer-te el seguiment dels enviaments i de l’estat de la teva mercaderia.

Abrir chat
Hola 👋
¿En que podemos ayudarte?