Làmines Solars

lam_solar


Les Làmines de Control i Protecció Solar són unes finíssimes pel·lícules que s’adhereixen als vidres depenent de la configuració dels mateixos.Les nostres làmines Interiors   i exteriors, filtren la llum natural, rebutgen fins a un 85% de calor, evitant reflexos i enlluernaments, sense sacrificar la transparència. Contribueixen a l’estalvi energètic en qualsevol època de l’any.

Les làmines SOLEPLEX SWISS, permeten millorar el clima des del primer dia, s’apliquen sense obres ni molèsties, són pràcticament invisibles i ofereixen una protecció solar extraordinària en les zones calentes a prop dels vidres, permetent anivellar les temperatures. Protegeixen mobles i materials de la degradació i envelliment que ni els vidres tècnics més potents arriben a solucionar totalment, aportant confort a les persones i generant un notable estalvi energètic.

Les Làmines ultra-Violeta especifiques per a botigues i comerços poden ser totalment transparents, filtrant el 99% raigs UV, evitant el deteriorament dels materials i productes exposats.

Les versions d’exterior aplicades en vidres tintats o acolorits, altament absorbents, redueixen de manera dràstica l’absorció d’energia solar, permeten una visió clara i sense distorsions cap a l’exterior, transformant el conjunt vidre + làmina en un nou producte, realment eficient.

Gràcies als components sota emissius de les làmines aconseguirem reduir les fuites de calor a l’hivern i aire condicionat a l’estiu, estalviarem costos operatius i contribuirem de manera definitiva a una major eficiència energètica.

EN SOLEPLEX

♦ Distribuïm, subministrem i apliquem les nostres làmines a Espanya i Europa.
♦ El nostre equip tècnic assessorarà i seleccionarà la protecció solar per a vidres, Interior o Exterior més eficient i adequada a les seves necessitats.
♦ Realitzem estudi d’eficiència energètica per valorar l’impacte i amortització de les nostres aplicacions.
♦ Disposem d’un catàleg de més de 30 Làmines que adaptem a qualsevol situació.
♦ Reduïm el consum causat per l’ús menor d’aire condicionat o calefacció, contribuint de forma efectiva a una major Eficiència Energètica.
♦ Reduïm fins d’un 85% la calor mitjançant l’absorció dels raigs infrarojos.
♦ Reduïm dràsticament reflexos i enlluernaments.
♦ Evitem decoloracions, degradacions i envelliment de productes i materials.


Soleplex Swiss

Aquí li oferirem solucions de Làmines Solars, Làmines de seguretat , Neteja de Graffitis.
– Central : 93 485 37 67
info@soleplex.es

Creative Comm.