Transport i Mobiliari Urbà

TCC_pamplona

lamina antigrafitti

Actualment ens trobem amb l’erosió contínua de vidres a autobusos, autocars, marquesines, cartells publicitaris, senyals, parades de transport públic, etc. afectats per pintades-graffit, àcids, desperfectes i esgarrapades causats per joies, claus, bugies i qualsevol altre objecte que pugui danyar una superfície de vidre.

Les Làmines “GRAFSTOP” aplicades sobre superfícies llises, constitueixen una barrera invisible especialment dissenyada per protegir el vidre de les agressions i graffitis, són de fàcil neteja, absorbeixen els impactes d’objectes i en cas de trencament del vidre, els fragments del vidre romanen adherits a la làmina de “GRAFSTOP” evitant la fragmentació del mateix.
Acido_ventana_autobus
La composició de les nostres làmines garanteix una ràpida substitució quan es produïx l’agressió, mantenint la superfície del vidre sempre intacta i protegida.

A SOLEPLEX SWISS

Comptem amb equips especialitzats, ens desplacem al lloc (Zona o cotxera), netegem, restaurem i protegim qualsevol tipus de situació o condició dels vidres, per això comptem amb dues solucions:

MICRO-POLIT TRANSPARENT

S’intervé específicament a la zona afectada del vidre, mitjançant maquinària específica i poliments SOLEPLEX OIREC, retornant l’aspecte, brillantor i transparència originals.

-RESTAURACIÓ MÉS PROTECCIÓ

Polim i desbastem les zones afectades mitjançant maquinària específica, col·loquem a continuació, cobrint la totalitat del vidre, la nostra lamina Anti-vandàlica i de Seguretat, GRAFSTOP.

En SOLEPLEX SWISS ens adaptem a les seves necessitats operatives, horaris nocturn, cap de setmana o vacances.

Soleplex Swiss

Aquí li oferirem solucions de Làmines Solars, Làmines de seguretat , Neteja de Graffitis.
– Central : 93 485 37 67
info@soleplex.es

Creative Comm.