Neteja de graffitis

kutxabank_1021x468


L’eliminació i neteja de graffitis és una pràctica habitual en comerços i oficines a peu de carrer.

En l’actualitat ens trobem amb l’erosió contínua de vidres en botigues, oficines, locals, mobiliari urbà o transport públic, afectats majoritàriament per ratllades, esgarrapades, pintades, grafits, o abocament d’àcids.

SOLEPLEX SWISS, som especialistes en Neteja, Restauració i Protecció de vidres.

Utilitzem tècniques de micropulido, intervenint a la zona afectada retornant l’estat original de l’vidre, tant en brillantor i transparència, sense distorsionar la composició, configuració i solidesa de l’vidre. Tot això sense desmuntar el vidre ni cap element addicional i en el mateix lloc d’emplaçament, de forma ràpida i econòmica.

Dissenyem els nostres propis utillatges i metodologia de treball, format i adaptant els nostres equips als continus canvis i situacions de mercat, fruit de la col·laboració dels nostres clients tant empreses, com a corporacions públiques o privades.

La nostra tècnica de Restauracion més Protecció és especialmete recomanable per a aquells elements i situacions més exposats a deterioraments i agressions sent l’opció més econòmica i rentable.Consulte nostre apartat Làmines de seguretat i protecció.

En SOLEPELX SWISS, ens adaptem a les seves necessitats operatives, horari nocturn, cap de setmana o vacances.

¿Com ho fem?

MICRO-PULIT TRANSPARENT

TECNOCASA-3

Desbastem la superfície afectada mitjançant procediments mecànics específics i apliquem poliments òptics exclusius, retornant a l’estat original del vidre en estructura, brillantor i transparència.

Soleplex Swiss

Aquí li oferirem solucions de Làmines Solars, Làmines de seguretat , Neteja de Graffitis.
– Central : 93 485 37 67
info@soleplex.es

Creative Comm.