Làmines Antigraffitis

Lamines Antigraffitis

lamina antigrafitti

La majoria dels actuals cristalls tenen molt bones prestacions de seguretat, però tots, sense excepció, són vulnerables a determinats actes vandàlics : Impactes, Graffiti, àcids, ratllades, etc.

Les làmines de protecció i seguretat Antigraffiti SOLEPLEX GRAFSTOP són una excel·lent solució per millorar la resistència i la degradació de les superfícies envidrades.

Es col·loquen sense obres i sense necessitat de substituir ni desmuntar cap element.

Es tracta d’una làmina antigraffiti de fàcil neteja, que reforça i dóna solidesa a l’estructura del vidre, es transparent, no afecta la visió dels productes, i ajuda a mantenir units els fragments en cas de trencament, evitant riscos i danys a les persones i objectes que es troben en el seu entorn.

Gràcies a la seva component Ultraviolada (UV) contribuirem a la protecció solar, evitarem deterioraments i decoloracions en els productes o materials exposats.

La composició de les nostres làmines garanteixen una ràpida substitució quan es produeixen agressions, mantenint la superfície del vidre sempre intacta i protegida

¿Què fem?

• Subministrem, Distribuïm i Apliquem làmines de protecció anti-vandàlica i seguretat de manera còmoda i senzilla.

• El nostre Departament Tècnic assessorarà sobre la millor solució en funció de la seva situació, entorn, ús i durabilitat.

Soleplex Swiss

Aquí li oferirem solucions de Làmines Solars, Làmines de seguretat , Neteja de Graffitis.
– Central : 93 485 37 67
info@soleplex.es

Creative Comm.