Reparació de vidres

restauracio_aparador


Reparació de Vidres: Davant la degradació de vidres ja siguin per, actes de vandalisme pintades (grafits), abocament d’àcids, ratllades i altres circumstàncies, els oferim una solució eficaç i econòmica.

En Soleplex Swiss som especialistes en reparació i restauració de vidres, la nostra tecnologia ens permet tornar l’aspecte i brillantor original del vidre sense necessitat de desmuntar ni substituir cap element i sense pertorbar l’activitat normal de l’indret ja siguin vidres a: aparadors, marquesines, autocars, mobiliari urbà, naus industrials, oficines, cases particulars, etc.

La nostra tècnica consisteix a polir directament les zones afectades del vidre eliminant els desperfectes amb diferents tipus d’abrasius depenent del grau, situació i intensitat de la marca, a continuació apliquem micro-polit transparent a força de poliments òptics específics fins a obtenir l’estat original del vidre .

En Soleplex Swiss dissenyem i fabriquem la nostra pròpia maquinària i utillatge, formant equips amb tècniques i metodologia exclusiva fruit de l’experiència i col·laboració dels nostres clients, permetent tot això, ser referència en el sector.


Soleplex Swiss

Aquí li oferirem solucions de Làmines Solars, Làmines de seguretat , Neteja de Graffitis.
– Central : 93 485 37 67
info@soleplex.es

Creative Comm.