lluernes

lamina control solar


lluerna-700-900Les lluernes, claraboies o celoberts són una peça importantíssima i no sempre tinguda en compte en la climatització d’edificis, Naus Industrials, Oficines, Comunitats de propietaris o Cases Particulars.

Les làmines de control i protecció solar específiques per a lluernes, poden ser de col·locació interior o exterior, depenent de la configuració del vidre o policarbonat. Es col·loquen sense obres ni molèsties, de forma ràpida i econòmica.

En funció de les seves necessitats de preferències estètiques i rendiminento li oferim la làmina més adient a les seves necessitats poden ser, transparents, translúcides, opaques o efecte mirall.

Aquest “escut protector”, realment eficaç, filtra fins a un 85% de calor, fins a un 99% de raigs U.V., evitant reflexos i enlluernaments aportant des del primer moment confort, eficiència i estalvi en la factura energètica.
Reforcen l’estructura i solidesa del suport (vidre, policarbonat) en cas d’impacte o rotura.

lluernes_800-900

Les làmines solars SOLEPLEX SWISS, aplicades en rehabilitació d’edificis, permet adaptar-se als nous certificats energètics i mediambientals.

Avantatges
Protecció: Protegeixen productes i materials retardant l’envelliment i decoloració augmentat la seva durabilitat.
Estètica: No distorsionen la visió des de l’interior.
Estalvi energètic: Gràcies al seu component baix emissiu evitarem fuites d’aire condicionat i calefacció.
Economia: Aplicació sense obres ni molèsties amb resultats immediats
Impacte mediambiental: La utilització dels nostres productes té un impacte directe i positiu, millorant l’eficiència energètica.


Soleplex Swiss

Aquí li oferirem solucions de Làmines Solars, Làmines de seguretat , Neteja de Graffitis.
– Central : 93 485 37 67
info@soleplex.es

Creative Comm.