làmines Exteriors

lam_exter_4
edificio_02

Les LÀMINES DE CONTROL i PROTECCIÓ SOLAR de col·locació exterior permeten l’aplicació en qualsevol tipus de vidre ja sigui doble, laminat o tintat sense obres ni molèsties. Ideal per Naus industrials, edificis, sostres vidriats, oficines i cases particulars.

Aquestes làmines d’alt rendiment són un autèntic escut protector. Ens protegeixen de la calor fins a un 86%, reflexos i enlluernaments. Aporten des del primer dia un important estalvi energètic.

Contribueixen a mantenir la temperatura interior dels espais, estable i controlada reduint dràsticament el consum d’energia, pel que són de fàcil amortització.

Filtren el 99% dels raigs ultra-violeta (UV), evitant la decoloració i envelliment de mobiliari, productes i materials.

Permeten una visió clara i sense distorsions cap a l’exterior i milloren el confort interior, sent el millor producte d’estalvi energètic per a envidraments, innovador, eficient i tecnològicament avançat.

Les Làmines Solars Soleplex aplicades en rehabilitació d’edificis permeten adaptar-se als nous certificats energètics i mediambientals.

Avantatges

Confort: Eviten reflexos i enlluernaments
Estalvi Energètic: Fins a un 50% en els costos d’aire condicionat i calefacció
Protecció: Protegeixen productes i materials retardant envelliment i decoloració augmentant la seva durabilitat
Estètica: Els edificis milloren la seva aparença estètica i adquireixen una vista renovada.
Intimitat: L’efecte mirall característic de moltes d’aquestes làmines li confereixen a l’edifici o habitatge un caràcter de privacitat durant les hores de sol (Nota: No s’aplica durant la nit).
Economia: Aplicació sense obres ni molèsties amb resultats immediats.
Impacte medi-ambiental: La utilització dels nostres productes té un impacte directe i positiu, millorant l’eficiència energètica.
Garantia: Fins 10 anys.

Laminas Exterior edificio_01
ext_2 lucernario

Soleplex Swiss

Aquí li oferirem solucions de Làmines Solars, Làmines de seguretat , Neteja de Graffitis.
– Central : 93 485 37 67
info@soleplex.es

Creative Comm.