làmines Específiques per a vaixells

lamines_vaixell


Les Làmines SOLEPLEX Específiques per a vaixells, Filtren fins al 80% dels raigs infrarojos impedint l’entrada de calor i radiació evitant efecte hivernacle interior, aportant confort i comoditat a bord.

Rebutgen el 99% de raigs UV Protegint dels Efectes nocius del sol a les Persones, eviten i retarden el deteriorament i envelliment d’aliments, aparells, instrumentació electrònica, materials i peces de decoració, existents a l’interior de la Coberta.

Les nostres làmines estan fabricades sense cap tipus de Composició metàl·lica per evitar distorsions en l’electrònica, GPS, ràdio, TV, Telefonia Mòbil convencional i satèl·lit.

Disposem d’Diferents Tipus i Acabats, totes elles ressalten la imatge i aspecte de la nau.

Les Làmines amb efecte emmirallat eviten mirades indiscretes i afavoreixen la privacitat sense perdre lluminositat interior.

En SOLEPLEX SWISS , hem creat un departament concret per a sistemes de control i protecció solar per a vaixells, on un tècnic coneixedor del sector nàutic l’assessorarà sobre la millor solució, segons el tipus d’embarcació, Veler, Llanxa, Iot, Creuer o transport marítim, valorant l’ús de cada nau ja sigui: professional, esbarjo, regata, ocasional o intensiu.

Ens desplacem a la seva Marina de confiança, Drassana, Port Base o Escala a tot el litoral Espanyol i Francès


Soleplex Swiss

Aquí li oferirem solucions de Làmines Solars, Làmines de seguretat , Neteja de Graffitis.
– Central : 93 485 37 67
info@soleplex.es

Creative Comm.